Voetbalkamp 18 en 19 augustus

FC Delta Sports ‘95 Voetbalkamp in de zomervakantie op 18 en 19 augustus

In de zomervakantie staat weer het volgende FC Delta Sports ‘95 Voetbalkamp op het programma.
Op 18 en 19 augustus gaan we de kinderen weer twee fantastische dagen bezorgen die volledig in het teken zullen staan van pre-season!

FC Delta Sports ‘95 Voetbalkamp is meer dan voetbal. Tijdens het voetbalkamp maken de kinderen kennis met verschillende sporten en spellen. Hiermee ontwikkelen de kinderen zich in de breedste zin door sport.  Zo leren ze naast technische en tactische vaardigheden ook persoonlijke en sociale vaardigheden.

Tijdens deze editie van het FC Delta Sports ’95 voetbalkamp gaan we de kinderen dan ook voorbereiden en klaarstomen voor het nieuwe voetbalseizoen!!

De kinderen gaan zichzelf testen op de verschillende facetten die belangrijk zijn bij de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder andere snelheid, kracht, uithoudingsvermogen, techniek, spelinzicht en de samenwerking met anderen komen aan bod.

Schrijf daarom snel in om uw kind fit en voorbereid aan het nieuwe seizoen te laten te beginnen en vooral om uw kind heel veel plezier te laten hebben, veel te laten voetballen en andere toffe dingen te laten doen!

U kunt nog tot en met 30 juni profiteren van de vroegboekprijs van € 95,- voor het FC Delta Sports ‘95 Voetbalkamp in de zomervakantie! Na 30 juni geldt de reguliere prijs van € 105,-.

Is dit nou echt wat voor uw zoon of dochter? Schrijf uw kind snel in via deze link https://ubuntu-sport.com/club-voetbalkamp/fc-delta-sports-95-voetbalkamp-in-de-zomervakantie-18-en-19-augustus/
Mocht u nog vragen hebben, mail dan gerust naar info@ubuntu-sport.com.

We verwelkomen uw kind graag op 18 en 19 augustus bij het FC Delta Sports ‘95 Voetbalkamp in de zomervakantie! Tot dan!

Deel:

Ander nieuws