Vrouwen 1 kampioen

Op zaterdag 30 april stond de uitwedstrijd tegen HMS op het programma. HMS dat twee wedstrijden minder had gespeeld kon in theorie de eerste plaats nog bedreigen. Het team van Delta maakte korte metten met deze gedachte want binnen 10 minuten stond het al 0-2. Bij rust was de score verder opgelopen tot 0-5. Na het laatste fluitsignaal was het inmiddels 1-7 en was onze Vrouwen 1 kampioen in de 3e klasse. Met 54 punten is het team na 18 wedstrijden nog altijd ongeslagen, met nog 4 wedstrijden te gaan ligt hier wellicht nog een volgende uitdaging, namelijk ongeslagen kampioen worden!

Op het veld van HMS werd al een feestje gevierd en de kampioenschaal uitgereikt. Na aankomst bij Delta Sports werd het team via een erehaag door spelers van onze heren selectie als kampioenen onthaald.

Jos Konijn, voorzitter van de Vrouwen en meiden afdeling, sprak het team toe en deelde aan de speelsters en staf boeketten bloemen uit. Daarna was het nog lang erg gezellig in de kantine waar de 3e helft los was gebarsten met een DJ en zanger.

Feest barst lost

Bericht Houtens nieuws

 

Deel:

Ander nieuws