• Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor
 • Webshop
 • Graag nodigen alle trainers van de JO8 t/m JO13 nogmaals uit voor de presentatie en clinic over loop- en coördinatietraining, helaas kon deze de vorige keer niet doorgaan.

  Op dinsdag 19 november in de kantine van Delta Sports wordt de presentatie gegeven voor de trainers van de JO8 t/m JO13 teams, de presentatie start om 18:00.

  Aansluitend is er om 19:00 een clinic voor de trainers van de JO11 t/m JO13 teams. De clinic wordt gegevens tijdens de training van de JO13-2 op veld 1.

  Op woensdag 20 november om 18:00 zijn de trainers van de JO8 t/met JO10 teams aan de beurt voor een clinic. De clinic wordt gegeven tijdens de training van de JO10-1 op veld 3.

  De presentatie en clinic wordt gegeven door Renaldo Landburg.  Renaldo is een professionele loop- en coördinatietrainer gespecialiseerd in het voetbal. Naast zijn CIOS opleiding heeft hij diverse specialistische cursussen gevolgd op het gebied van looptechniek en coördinatie. De eerste jaren was Renaldo actief in het amateurvoetbal, dat Renaldo goed werk verrichtte was ook de toenmalige Hoofd Jeugdopleiding van Ajax (Danny Blind) niet ontgaan. Samen met de toenmalige Technisch Directeur (Louis van Gaal) hebben ze Renaldo benaderd om te komen werken voor Ajax. Zijn verantwoordelijkheid was om spelers beter te maken op het gebied van looptechniek en coördinatie in de Ajax jeugdopleiding.

  Deze functie heeft Renaldo van 2004 t/m 2010 bekleed op De Toekomst, om daarna bij Al Ahli Academy in Saudi Arabië zijn loopbaan voort te zetten tot en met de zomer van 2014. Op dit moment is Renaldo werkzaam voor de Ajax Coaching Academy waarmee hij voor Ajax clinics en presentaties geeft in binnen en buitenland. Sinds 2016 is Renaldo werkzaam voor STSA, waar zij gebruik mogen maken van zijn ervaring en deskundigheid op het gebied van looptechniek en coördinatie.

  De loop- en coördinatietraining is een onderdeel dat deel uitmaakt van de voetbalontwikkeling. Wij hopen daarom op een grote opkomst van trainers zodat wij onze jeugdleden nog meer ontwikkeling kunnen aanbieden. De meeste teams hebben meerdere trainers. Als er tenminste 1 trainer aanwezig kan zijn, dan kunnen de teamtrainingen gewoon doorgaan.

  Namens, Rick Vanenburg
  Hoofd Jeugdopleiding
  FC Delta Sports ‘95