• Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor
 • Webshop
 • Pro Goal Training voor keepertrainers

  Keepen is een vak apart en dat van keeperstrainer ook.

   

  Regelmatig komt het voor dat een goedwillende ouder/vrijwilliger, de wat oudere jeugdkeeper of een oud-keeper met veel enthousiasme (jeugd) keepers aan het trainen is. Waar de teamtrainers veelal een opleiding bij de KNVB (of elders) hebben genoten, geldt dit vaak niet voor de keeperstrainer. 

  Daarom deelt Maarten Arts (was o.a. keeperstrainer bij FC Utrecht en Lierse SK) al jarenlang gepassioneerd zijn kennis middels zijn Pro Goal Cursussen.
  Tijdens deze twee cursusavonden biedt hij keeperstrainers praktische handvatten voor het aanleren van keeperstechnieken, maar gaat hij ook in op spelhervattingen en het mentale aspect van keepen. De eerste avond zal er een demonstratietraining zijn met twee profkeepers, de tweede avond een training met jeugdkeepers. Vele keeperstrainer door heel Nederland hebben zijn cursus al gevolgd en passen het geleerde dagelijks toe in de keepersopleiding bij zijn/haar vereniging of keepersschool. 
   
  Wil jij of jouw vereniging graag een geschoolde keeperstrainer voor de keepers? Wacht dan niet te lang en meldt uw keeperstrainer(s) snel aan voor de cursus op 18 en 25 september bij FC Delta Sports '95 te Houten (van 19:00-23:00 uur). Kosten €89- pp. incl. werkmap en certificaat. 
  Via mail: info@progoal.nl
   
    
  Met sportieve groet,
   
  Arjan Hoek
  Keeperstrainer FC Delta Sports '95
   
  Schoolhouder regio Midden-Nederland
  Keepersschool Peak Elite, Culemborg
  Tel. 06-38788507