• Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor
 • Webshop
 • Programma Jeugdteams op zaterdag 24 oktober.

  Programma zaterdag 24 oktober

   

  Omdat de competitie als gevolg van het corona maatregelen is stilgelegd, kunnen teams van FC Delta Sports op zaterdag onderling wedstrijden spelen of trainen. In het schema (link)
  kun je het tijdsblok zien dat voor jullie leeftijdsgroep / team is gereserveerd.
   
  Let op: de begintijd van je tijdsblok is het moment waarop je het veld op mag. Het is dus niet de bedoeling om de oefeningen al uit te zetten of warm te gaan lopen voordat het tijdsblok begint. De tijdsblokken zijn dusdanig lang dat daar voldoende tijd voor is. Op de eindtijd van het tijdsblok moet je het veld af zijn, en het sportpark verlaten. Op die manier kan de volgende groep op tijd beginnen, en kan iedereen zich aan de coronaregels houden.
   
  Onderlinge oefenwedstrijden op zaterdag voor teams van JO15/MO17 en ouder, kun je melden door een mail te sturen aan wedstrijdsecretaris@deltasports.nl. Dit kan tot de woensdag 18 uur, voor de wedstrijddag. Op donderdag komt het schema op de website te staan, zodat je kunt zien hoe laat en op welk veld de wedstrijd is.
   
  Teams jonger dan MO15/MO13 regelen de wedstrijden in onderling overleg gedurende hun eigen tijdsblok (MO10 en MO12 in overleg met de jeugdcoördinator). Mochten er vragen zijn, dan kunnen zij contact opnemen met hun coördinator.
   
  Teams jonger dan JO14 regelen de wedstrijden in onderling overleg gedurende hun eigen tijdsblok. Mochten er vragen zijn, dan kunnen zij contact opnemen met hun coördinator.
   
  Het ballenhok en de toiletten bij de kleedkamers zijn open. De kleedkamers en de kantine zijn gesloten. Toeschouwers en ouders zijn bij de trainingen niet toegestaan, alleen trainers en begeieiding die functioneel aanwezig moeten zijn bij de trainingen hebben toegang tot het complex.
   
  Het Bestuur