• Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor
 • Webshop
 • S1 - SV Loosdrecht 1 dd 20-4-2019

   

  Delta Sports wint van SV Loosdrecht

  Afgelopen zaterdag heeft Delta Sports in eigen huis gewonnen van SV Loosdrecht. Onder zonnige en warme omstandigheden won Delta Sports met 3-1.

  Delta Sports begon de wedstrijd in vergelijking met vorige week zonder Berend Bram Heinen, Igor Hartkamp en Jordi Sloof die om uiteenlopende reden afwezig waren.

  Delta Sports begon goed aan de wedstrijd en komt in de 27e minuut voorsprong als Rodney van Klooster op snelheid Casper Verboon wegstuurt die op zijn beurt de 1-0 laat aantekenen wat ook de ruststand is.

  Direct na rust komt Delta Sports goed weg als SV Loodrecht hard op de paal schiet en de stand dus 1-0 blijft.
  In de tegenaanval die daarop volgt maakt Delta Sports via een mooie aanval de 2-0. Via een combinatie met Bart van Wieringen, Rodney van Klooster en Nawid Hashemi komt de bal bij Casper Verboon die z'n tweede van de middag op het scorebord zet. 2-0

  Een kleine tien minuten later maakt SV Loodrecht de aansluitingstreffer en heeft Delta Sports het even lastig als de druk van SV Loosdrecht toe neemt.

  In de 66e minuut keert de marge van twee doelpunten weer terug via Sven van Zoelen. Via een zelf opgezette aanval met Lennart Dubbeldam krijgt hij de bal via Rodney van Klooster terug en schiet met een geplaatst schot de 3-1 binnen wat ook de eindstand is.

  Na afloop hoorden de spelers van Delta Sports dat FC De Bilt punten had laten liggen in de uitwedstrijd bij Benschop en het verschil weer is teruggelopen van vijf naar drie punten!

  Met nog drie wedstrijden te gaan blijft het dus nog altijd erg spannend bovenin de tweede klasse B.

  As donderdag speelt Delta Sports op eigen sportpark een oefenwedstrijd tegen Geinoord. Aanvang 20:15 uur.

  De eerstvolgende competitiewedstrijd is op zaterdag 11 mei uit bij VV De Meern. Aanvang 14:30 uur.

  Foto's van deze wedstrijd gemaakt door fotograaf namens SV Loosdrecht