• Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor
 • Webshop
 • S2 - CDW S2 dd 08-02-2020 (3-1)

   

  Zaterdag 8 februari de return thuis tegen CDW 2. In Wijk was het 4-2 geworden voor hen. CDW Combinatie Dorestad en Wijk, de fusieclub. Bij de wedstrijdbespreking wordt gewezen op de fysieke kracht van CDW. Probeer uit de duels te blijven

  Gemist werd Gijs Heinen; hij is 2 weken op wintersport. Op training was Benno Begic uitgevallen. Na een periode van blessures mocht Joey vd Horst het weer eens proberen.

  Opstelling: Guido vd Wind, Nigel vd Wurf, Joey vd Horst, Ivan Hogervorst, Niels Weenink, Max Kleijn, Leke Fokker, Nathan Evers, Boy vd Wurf, Do Leboux en Jordy Lubbers, Ronan Lamoen, Ben van Breukelen en Lars Wennekes

  In de 4e minuut een voorzet van Nigel vd Wurf op Do Leboux, die uithaalt, de bal belandde in de achtervanger. Op rechts de gebr. vd Wurf, die een corner verdienen. Voa Nathan Evers krijgt Jordy Lubbers de bal, weer corner, die uiteindelijk voor de keep was. In de 26e minuut werd de opstormende Do gemangeld: Penalty. Gijs ontbreekt helaas dus ging Jordy Lubbers voor de penalty- wat is dat nu: over! CDW haalde daar kracht uit en kwam richting Delta goal. In de 39e minuut toch gerechtigheid: Nathan Evers maakt 1-0. Daarmee ging we aan de limonade in de rust.

  De trainer vond dat er aardig werd gespeeld, vooral zo doorgaan.

  Nigel haalt de achterlijn en kon voorzetten, maar Ronan Lamoen kreeg zijn hoofd er niet goed onder, dus naast. In de 56e minuut net buiten de 16 maakt keeper Guido vd Wind een overtreding. CDW krijgt een vrije trap. Via de muur ketst de bal omhoog en CDW kan de bal erin leggen 1-1. In een kopduel vielen beide spelers op de mat. Jordy had ook een hoofdwond, maar Geert de verzorger kon het stelpen. De CDW speler kwam ongelukkiger uit de strijd. Hij moest er uit voorzorg uit, want had last van zijn hoofd. CDW had zijn reserves verbruikt en moest met 10 man verder. CDW was van slag af. Uit de vrije trap kon Ronan Lamoen, die de rust hield 2-1 scoren, een gouden wissel. Trainer Ton Gruters had nog 2 verse krachten achter de hand, de keepers Ben van Breukelen en Lars Wennekes. Nu moesten ze hun schoenen ipv handschoenen laten spreken. In de 84e minuut een vergissing van CDW, die kreeg Luke Fokker op een presenteerblaadje: 3-1. Ben van Breukelen en Jordy in een 1 =2 tje voor de keep. Met een katachtige swung kon keep Guido zijn doel schoon houden. Lars Wennekes passte op Luke, maar net over.

  Winst op CDW 2, de is lang geleden. Loon naar werken, aldus trainer Ton Gruters.

  Stand:
  1. de Merinos      14 - 30
  6. Elinkwijk         14 - 23
  7. Delta 2           14 - 18
  8. GVVV 2          14 - 18
  10 ZOB 3           14 - 17
  11 CDW 2          14 - 15

  In 2 weken tijd uit de gevaren zone. Zaterdag 15 februari uit naar ZOB Zuid Oost Beemster, ten noorden van Purmerend (aanvang 14.30 uur). 80 km enkeltje.