• Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor
 • Webshop
 • S2 - CJVV S3 dd 03-09-2019 (2-1)

   

  Opstelling : Ben v Breukelen( nw), Nigel, Rody, Jordy, Niels, Gijs, Luke,Boy, Beno, Sven, Do
  30 ste Jiliani voor Beno;
  46 ste Christiaan voor Niels,
  46 ste Nathan voor Boy,
  60 ste Rowan voor Sven,

  Deze bekerwedstrijd zou officieel op zaterdag 31 augustus gespeeld worden in Houten, echter in overleg de wedstrijd verplaatst naar dinsdag 3 september aanvang 20.30 uur en zou in Amersfoort worden afgetrapt.

  De Delta Sports staf is dit seizoen geheel vernieuwd: Nieuwe trainer Toni Brosi uit Hilversum. In de voorbespreking hebben we daarom afgesproken hoe we dit seizoen willen gaan voetballen; het belangrijkste zal zijn voetbalplezier en punten pakken. Vandaag met een grote groep naar CJVV en de afspraak was dat iedereen aan spelen toe zou komen. Onze captain Do Leboux ging voorop bij de korte rommelige warming-up.

  De scheids liet om excact 20.30 uur aftrappen. Delta liet meteen zien waarvoor ze waren gekomen, nl 3 punten. Vanaf de aftrap zochten we direct de aanval en het tempo lag hoog. Dit liet geruime tijd een rommelige wedstrijd zien. Veel slordig balverlies, waardoor we achter de tegenstander aan moesten lopen. Na 30 minuten moest spits Beno gewisseld worden vanwege strakke kuiten. Zijn logische vervanger Jiliani kwam hiervoor in het veld. Delta had het overwicht en begon rustiger in het spel te komen. Jiliani, koud in het veld, kwam goed naar de bal bij de 1ste paal en liep de 1-0 binnen. Dit was zeker verdiend, want Delta was beter, maar drukte het niet uit in doelpunten, waardoor beide partijen de rust ingingen met een stand van 1-0.

  In de rust kwamen 2 verse wissels. De moe gestreden Boy en Niels gingen eraf en Nathan en Christiaan kwamen in het veld. Beide spelers moesten eerst nog even wennen. Nathan, 2e jaars senior, ging in de 50e minuut op avontuur en dacht: "laat ik eens schieten op de goal". Wat niemand verwachtte, zelfs de keeper van de tegenpartij niet, ging de bal rechts onder de goal in: 2-0 voor. Net als je denkt dat je alles onder controle hebt, scoort CJVV de 2-1. In de 60ste minuut kwam Rowan nog voor Sven het veld in. Wij kregen nog een aantal mogelijkheden om de score uit te breiden. Om 22.15 uur floot de scheids af en was de stand nog steeds 2-1. Iedereen opgelucht en tevreden enne de eerste 3 punten mee naar Houten.

  Zaterdag 7 sept. om 11.00 uur uit FC de Bilt 2 ( reserve hoofdklasse)