Sponsor Mogelijkheden

Reclamebord veld 1
Borden langs onze velden bieden wij in diverse maten (per bord 300 x 70 cm) en op diverse locaties aan. Maatwerk bespreekbaar. Basis contractduur van 3 jaar. Prijs van het bord is inclusief de eenmalige productiekosten.

Enkel bord: € 375,00 per jaar ex. btw (formaat 300 x 70 cm)
Dubbel bord: € 695,00 per jaar ex. btw (formaat 2 x 300 x 70 cm)

Reclame/spandoek veld 1 en 3
Op veld 1 is er de mogelijkheid tot sponsoring via een reclame/spandoek van 500 x 200 cm. De doeken hangen achter het doel aan de kant van Piazza Sports. Er is ruimte voor maximaal 12 doeken. Basis contractduur van 2 jaar. Prijs van het doek is inclusief de eenmalige productiekosten.
Doek hoofdveld: € 695,00 per jaar ex. btw

Op veld 3 is er de mogelijkheid tot sponsoring via twee formaten reclame/spandoeken van 275 x 80 cm (klein) en 500 x 200 cm (groot). Er is ruimte rondom het gehele veld voor ca 100 kleine doeken en 20 grote doeken. Minimale contractduur 1 jaar.
Doek veld 3 klein: € 250,- per jaar ex. btw
Doek veld 3 groot: € 495- per jaar ex. btw

Wedstrijdbal Heren 1 – € 150,- per wedstrijd
Sponsornaam wordt benoemd in programmaboekje, omgeroepen tijdens de wedstrijd, wedstrijdbal ligt voor aanvang van de wedstrijd op een zuil waarop wij uw naam en/of bedrijfslogo vermelden en uiteraard ontvangst op ons sportpark voor, tijdens en na de wedstrijd.

Digitale communicatie 
Onze website www.deltasports.nl heeft ieder jaar heel veel unieke bezoekers en is begin 2021 geheel vernieuwd. Dit is dus een uitstekend medium met een aanzienlijk bereik. Wij bieden u de mogelijkheid tot een speciale sponsorpagina waarop u een mooie aanbieding voor de leden kunt communiceren voorzien van een digitale reactie mogelijkheid voor optimale leadgeneratie.

En sponsorpagina op de website van de vereniging heeft u al vanaf € 195,00 per jaar

Daarnaast kent onze vereniging de mogelijkheid tot uw reclameboodschap op het grote beeldscherm in de kantine. U heeft al een plaatsje voor € 100,00 per jaar.

Maatwerk
Uiteraard kunnen we in overleg met u kijken welke vormen van sponsoring er voor uw bedrijf allemaal mogelijk zijn binnen onze mooie vereniging. We maken graag een afspraak om daar met u over in gesprek te gaan. Neemt u contact met op? sponsoring@deltasports.nl
U kunt ook altijd even contact opnemen met Sietze van der Wal van de sponsorcommissie – (06) 4920 7557 voor extra informatie en advies.

Alle genoemde prijzen van al onze sponsormogelijkheden zijn exclusief BTW

Belangrijke mededeling: