• Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor
 • Webshop
 • Vertrek hoofd jeugdopleiding Rick Vanenburg

   Vertrek hoofd jeugdopleiding Rick Vanenburg

   

  Op 1 juli 2019 ben ik officieel gestart met mijn opdracht/missie als hoofd jeugdopleidingen bij FC Delta Sports ’95 en op 30 juni 2020 is mijn laatste dag als HJO van FC Delta Sports’ 95. Ik ben bijna 1 jaar lang iedere voetbaldag met heel veel plezier naar het sportcomplex de Kruisboog gegaan en heb FC Delta Sports ’95 leren kennen als een mooie, warme club met een familiare sfeer.

  Door een positieve onverwachte wending in mijn maatschappelijke carrière (promotie) heb ik besloten op een nieuw aanbod in te gaan. Doordat ik promotie maak in mijn werk is de combinatie HJO met mijn maatschappelijke carrière niet meer te combineren. Het valt mij zwaar om dit besluit te hebben moeten nemen maar je moet soms in het leven keuzes maken. Ik kan door mijn besluit mijn opdracht/missie niet volmaken….maar nogmaals ik moest een keuze maken. Als je de opdracht/missie wil laten slagen dan heb je iemand nodig die er 100% tijd hierin steekt. Ik kan deze mooie job niet voor de volle 100% uitvoeren.

  Ik wil iedereen bedanken voor de prettige samenwerking en wens jullie allemaal veel sportief succes en plezier in je verdere voetbalcarrière!     

  Met vriendelijke groet,

  Rick Vanenburg

  Hoofd Jeugdopleiding
  FC Delta Sports '95

   

  rick.vanenburg@deltasports.nl