• Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor
 • Webshop
 • Voorlopige teamsamenstelling jongensjeugd

  Beste jeugdspelers en ouders,

  Op 15 april hebben we iedereen een mail gestuurd met onze gewijzigde aanpak van de teamsamenstellingen voor komend seizoen en de extra uitdagingen hierbij i.v.m. de impact van het Corona virus. Hierbij de VOORLOPIGE TEAMSAMENSTELLING en bezetting van de trainers en leiders voor de jongensjeugd.

  Zoals gecommuniceerd, willen wij de periode tot de herfstvakantie gebruiken om samen met de trainers en leiders van komend seizoen te komen tot de definitieve teamsamenstelling (voor zover nodig). Wij kunnen ons voorstellen dat dit aanvoelt als een vreemde situatie (het team waarmee je start kan nog veranderen in de herfst), maar uiteindelijk lijkt ons dit de meeste passende oplossing voor deze vreemde periode. Daarom vragen we jullie ook om jullie begrip hiervoor.

  Sommige lichtingen zijn erg onderhevig geweest aan opzeggingen van spelers en/of trainers en leiders, waardoor herindeling noodzakelijk was om uberhaupt het nieuwe seizoen op te starten en deze teams nu in te schrijven bij de KNVB. De meeste teams zijn nu (bijna) compleet, bij enkele teams ontbreekt er nog begeleiding van een trainers en/of leider. Eventuele spelerstekorten per lichting worden vanuit de wachtlijst aangevuld. 

  Voldoende spelers, een trainer en een leider zijn wel de noodzakelijke voorwaarden voor een team om aan het nieuwe seizoen te beginnen in september.

  Gezien het bovenstaande is de puzzel van de JO14 standaardteams nog niet helemaal gelegd. In overleg met de trainers en leiders worden deze teams op dit moment nog samengesteld en zo snel mogelijk bekend gemaakt via een update van deze voorlopige teamsamenstelling.

  Met sportieve groeten,
  De Jeugdcommissie