Delta Sports S1 – BFC S1 dd 26-09-2020 (1-3)

Delta heeft de goede start van vorige week geen vervolg kunnen geven. In een aantrekkelijke wedstrijd werd er met 1-3 verloren van BFC uit Bussum, een sterke en slimme tegenstander.

De wedstrijd was net begonnen en na 2 minuten al de 0-1. Door niet doordekken in de verdediging, kwam de speler van BFC aan de rechterkant vrij. Zijn voorzet was prima daar stond Tjerk Posthuma vrij voor de goal en zijn kopbal was onhoudbaar voor de keeper Mitchell van Oort. Delta was even de weg kwijt en had het bij vlagen lastig. In de 26e minuut de 0-2 na slecht uit verdedigen bij Delta, en Jostein Ohm wist daar wel raad mee 0-2. Delta kwam daarna wel iets meer in het spel voor, ruststand 0-2.

In de 50e minuut de aansluiting 1-2 door Dion van Burik. Hij kwam vanaf de rechterkant en haalde met zijn linker voet uit, een prachtige goal. Lang kon Delta niet genieten van deze goal, want in de 59e minuut kwam de 1-3. Opnieuw ging de verdediging niet vrijuit, en liet Leroy Oehlers enkele verdedigers en de keeper kansloos 1-3. Dat werd ook de eindstand.

Wissels Delta:
46e minuut Christian van Trigt voor Victor Verhoef.
74e minuut Domenique Leboux voor Rens van Vark.
77e minuut Domenique Pellegrom voor Pepijn Hoffman.

Al met al een redelijke wedstrijd wel verdiend verloren, maar met aanknopingspunten voor de komende wedstrijden, dat zit erin met zo’n jonge groep.

Volgende week zaterdag wacht de volgende uitwedstrijd tegen koploper Maarssen. Helaas zijn er voorlopig geen supporters welkom en ook geen VoetbalTV meer.

Deel:

Ander nieuws

[adinserter block=”2″]