FC Deltasports ´95 S1 – Victoria S1 dd 10-10-2020 (4-1)

Delta Sports heeft zich goed hersteld van de twee nederlagen tegen BFC en Maarssen. Tegen Victoria uit Loosdrecht werd een goed resultaat behaald met verzorgd spel.

Jammer dat onze trouwe supporters er niet bij konden zijn, waardoor op de tribune het aantal “supporters” van Victoria groter leek dan namens Delta Sports aanwezig mochten zijn. Het zijn rare tijden op dit moment.

Delta starten prima met Melvin Wesselo weer in de basis na een vervelende blessure. In de 4e minuut Dion van Burik gaat goed door aan de linkerkant zijn voorzet is op maat, en Roy Kelder scoort op zeer fraaie wijze de 1-0. Delta zat prima in de wedstrijd maar verzuimde al meer afstand te nemen. In de 32e minuut gebeurt dat wel, de keeper van Victoria schat een afstand schot verkeerd in van Randy Meeuwsen en de 2-0 staat op het bord. In de 41e minuut komt de aansluittreffer op het scorebord. Delta kreeg de bal niet weg en van rand 16 meter wordt de bal ingeschoten, ruststand 2-1.

Delta moest wisselen net na de rust, Melvin Wesselo ging er eerder af dan verwacht. Het spel werd in deze fase iets minder waardoor Victoria kansen rook op de gelijkmaker. In de 61e minuut toch de bevrijdende 3-1. Dion van Burik onderschept de bal die tekort was ingespeeld, hij omspeelt 1 man en maakt deze kans koelbloedig af. In de 75e minuut nog de 4-1: Berend Bram Heinen benut de strafschop, na een overtreding op een Delta speler.

Einduitslag 4-1 een prima resultaat, maar vooral een beter voetballend Delta, dat nu 4 wedstrijden heeft gespeeld 2 gewonnen en 2 verloren. Maar de 6 punten werden gehaald tegen minimaal gelijkwaardige tegenstanders.

Wissels Delta:
48e minuut Tom Ooms voor Melvin Wesselo;
81e minuut Sergio Anaya Pena voor Randy Meeuwsen;
84e minuut Pepijn Hoffman voor Roy Kelder.

Volgende week gaat Delta op bezoek bij JSV Nieuwegein, de wedstrijd start om 14:30 uur. Tenzij de competitie alsnog (tijdelijk) stilgelegd gaat worden.

Deel:

Ander nieuws