Loosdrecht SV S1 – Delta Sports ’95 S1 dd 19-09-2020 (0-5)

FC Delta Sports is de competitie goed begonnen, op een zon overgoten sportpark in Loosdrecht werd de plaatselijke club met 0-5 verslagen. Delta dat door blessures en andere omstandigheden een matige voorbereiding heeft gehad, startte de competitie wel goed. Met een zeer jeugdige ploeg werd er op veel momenten goed gevoetbald.

Na 7 minuten was het al raak, Dion van Burik kwam aan de linker flank door en zijn voorzet werd binnen geschoten door Victor Verhoef 0-1. Net voor dat moment kreeg Roy Kelder uit het niets een beuk van een speler van Loosdrecht, de goed leidende scheidsrechter zag dit incident niet. Het gevolg 2 open wonden aan het gezicht van Roy, gelukkig kon hij verder na hulp van Co van Bennekom de verzorger van Delta.
Delta bleef goed combineren, het balbezit was in die periode gelijk. Delta kreeg wel 3 hele grote mogelijkheden helaas stond het vizier nog niet op scherp, het resultaat 0-1 ruststand.

Delta pakte het na de rust snel op, in de 48e minuut de 0-2 door voorwerk op het middenveld scoorde Dion van Burik de 0-2. In de 53e minuut prima pass van Joey van de Horst de aanvoerder van Delta. De bal kwam bij Randy Meeuwsen die de bal goed kon aannemen en scoorde op zeer mooie wijze de 0-3.

Er volgende wel wat wissels, in de 67e minuut Dominique Leboux voor Victor Verhoef en Sergio Anaya Pena voor Roy Kelder, en in de 81e minuut Christan van Trigt voor Randy Meeuwsen. Deze mannen pakte het goed op, in de 86e minuut de 0-4 door Dion van Burik, na goed doorzetten van Berend Bram Heinen, en in de 88e minuut ook nog de 0-5 Dominique Leboux kon van dichtbij intikken.

Al met al een prima overwinning van een zeer jonge ploeg die nog moeten groeien, maar deze 3 punten waren erg welkom, zeker gezien de opstelling met maar liefst 6 nieuwe spelers in de basis ten opzichte van vorig jaar.

Op naar volgende week waar de thuiswedstrijd wacht tegen BFC, de start op de Kruisboog is om 15.00 uur.
Supporters zijn welkom, bekijk niet alleen de Corona regels op onze site, maar nog veel belangrijke hou je hieraan!

Deel:

Ander nieuws