Maarssen S1 – Delta Sports S1 dd 03-10-2020 (4-1)

FC Delta is afgelopen zaterdag hard onderuit gegaan bij Maarssen. Delta ging van start zonder de geblesseerde Rens van Vark, op een sportpark zonder publiek (corona maatregelen). De entourage was triest, net als het weer, maar is op dit moment niet anders.

Delta start niet goed, en kwam bij elke actie te laat, daar tegen over een prima spelend Maarssen, een ploeg met terechte titel aspiraties. Delta duidelijk een paar maten minder. Maarssen kwam het 1e half uur niet tot scoren, wel een groot veldoverwicht, wat overigens in de 33e minuut wel gebeurde. Na slecht verdedigend werk werd het 1-0, wat ook de ruststand zou zijn.

De 2e helft een paar minuten een beter Delta, maar opnieuw weer slecht uitverdedigen, zodat de 2-0 uit het niets werd afgestraft door Maarssen. In de 63e minuut de 3-0, Lars Wennekes die was ingevallen voor de geblesseerde Mitchel van Oort tikt de spits aan van Maarssen en de bal gaat op de stip 3-0. Maarssen bleef prima spelen en de 4-0 was een feit. In de 70e minuut de eretreffer voor Delta door Dion van Burik.

Al met al een zeer matige wedstrijd van de kant van Delta en verdiend verloren van een prima ploeg, Delta moet gaan bouwen, dus nog veel werk voor de technische staf.

Wissels:
35e minuut Lars Wennekes voor Mitchel van Oort
45e minuut Melvin Wesselo voor Nawid Ahmad Hashemi.
62e minuut Christian van Trigt voor Domenique Pellegrom.

Deel:

Ander nieuws

[adinserter block=”2″]