MO12-1 ongeslagen winnaar 1e poulefase

Hier een leuk berichtje van de MO12-1. Wij spelen met ons meiden team in een jongenscompetitie, nu nog in de 3e klasse.
De O8 t/m O12 speelt sinds dit seizoen in 4 periodes. Dat is wel fijn, want zo word je steeds opnieuw ingedeeld door de KNVB en kan je op het juiste niveau je wedstrijden spelen.

Afgelopen zaterdag hebben wij onze 5e en laatste wedstrijd gespeeld in de 1e periode. Net als de eerste 4 wedstrijden hebben we ook de laatste wedstrijd tegen Bunnik winnend afgesloten. Met een 11-0 overwinning hebben we na afloop toch wel een mini kampioensfeestje gevierd. Maar ja, hoe vier je dat zonder ouders langs de lijn i.v.m. de coronamaatregelen?
Ouders stonden gelukkig wel buiten het complex achter de hekken bij veld 4 (op afstand van elkaar). Zo konden ze toch nog genieten van de meiden. Met een mooie medaille en wat lekkers hebben de meiden een beloning gekregen voor hun goede prestatie in de eerste 5 wedstrijden. Niet zozeer alleen omdat ze alles gewonnen hebben, maar vooral omdat het echt een topteam is. Ze willen heel graag voetballen en hebben veel plezier samen!

En wie zijn deze 11 toppers? We stellen ze nog even voor:
Manar: Keept veel wedstrijden bij ons, maar vandaag mocht ze lekker meevoetballen. Dat deed ze supergoed, zelfs met een prachtige goal die ze erin knalde via de onderkant van de lat.
Kayla: Onze betrouwbare hardwerkende verdedigster heeft een knieblessure, maar kon deze kampioenswedstrijd wel keepen. Ze kreeg niet veel te doen, maar fijn dat ze er zo toch bij kon zijn.
Madelief: Onze pechvogel, ze heeft helaas maar 1 wedstrijd mee kunnen doen door een gekneusde/gebroken teen. Ze was er vandaag wel bij in tenue zodat ook zij haar meer dan verdiende medaille omgehangen heeft gekregen.
Fabiënne: is nieuw sinds dit seizoen bij ons team en daar zijn we heel erg blij mee. De enige linksbenige in ons team. Ze is een erg enthousiast meid die naast dat ze gezellig is, ook nog eens heel goed kan voetballen.
Maud: Erg leuk om te zien hoe zij zich ontwikkelt. Ze maakt enorme stappen. Durft aan de zijkanten zowel links als rechts steeds meer van zich zelf te laten zien.
Fleur: De onvermoeibare tank en een plaag voor elke tegenstander. Met haar acties en schoten is ze bij veel doelpunten betrokken. Maar ze is zeker ook een echte teamspeler.
Bloem: 1 van onze spitsen. Maakt ook een enorme groei door. Wordt steeds balvaster, kan mooie passes geven en scoort ook regelmatig een doelpunt.
Hazal: De dribbelaar die vanaf het middenveld of voorin vele tegenstanders gek maakt met haar acties en doelpunten. Gaat steeds beter om zich heen kijken, maar zelf dribbelen blijft toch haar favoriete bezigheid ????
Amele: Heeft een fluwelen techniek, maar ook fysiek en qua werklust maakt ze grote stappen. Ze weet steeds beter vrij te lopen en zo ook ruimte te maken voor haar medespeelsters.
Fay: Motor op het middenveld of achterin. Staat vaak goed opgesteld en kan hele mooi passes geven. Ze kan haar lichaam goed gebruiken en gaat graag het duel met elke tegenstander aan.
Elis: De kleinste van het veld, maar met grootse daden. Kan enorm mooi slalommend langs meerdere spelers lopen, maar heeft een goed oog voor anderen en is een harde werker.
Dit waren onze 11 toppers.

Na de herfstvakantie gaan we 2e klasse jongens voetballen, ten minste daar gaan we vanuit, en gaan we weer knallen!
Wij, als begeleiding, zijn trots op de meiden en kijken uit naar de rest van het seizoen.

Groeten van de trainers/coaches van de MO12-1
Emma, Rogier en Michiel.

Deel:

Ander nieuws

[adinserter block=”2″]