Senioren 1 – vv Maarssen 1

FC Delta Sports ‘95 – vv Maarssen

Delta heeft de thuiswedstrijd tegen Maarssen met 1-2 verloren, de wedstrijd was een weerzien van Dion van Burik die de overstap heeft gemaakt naar Maarssen.

De eenzijdige wedstrijd had een grotere uitslag kunnen hebben, als Maarssen wat nauwkeurige was geweest. Maar je moet scoren om te winnen, en daar faalde Maarssen in. Delta kon wederom geen vuist maken al was het af en toe gevaarlijk. Maarssen wist het net pas in de 36e minuut te vinden. Wel een onterechte goal want de speler van Maarssen stond zeker een halve meter buitenspel, en de vlag van de grensrechter ging ook terecht omhoog. Maar waar de scheidsrechter aan de andere kant zijn assistent wel volgde was het aan de kant van Delta niet het geval.

Ruststand 0-1.

De 2e helft leverde hetzelfde beeld op, een beter Maarssen waarbij zeker het veldspel van de thuisclub verbeterde. Echter het was Maarssen dat wel terecht op 0-2 kwam. Delta kwam af en toe beter door, dat was goed om te zien. Maarssen kreeg nog wel wat kansen maar wederom geen doelpunten. Die viel wel aan de andere kant waar Gijs Heinen via het been van een speler van Maarssen de 1-2 op het scorebord bracht. Bijna nog de 2-2 door een groot misverstand in de achterhoede bij Maarssen maar de bal rolde helaas naast. Einduitslag 1-2 zeker terecht maar je ziet hoe belangrijk het maken van doelpunten is, je krijgt altijd een kans.

Basis Delta: Mitchell, Glenn, Yannick, Gijs, Domenique, Berend Bram, Janiro, Randy, Melvin, Wesley en Edward

Man off the match: Janiro Thenu.

Wissels Delta:

57e minuut Reiner Tijsterman voor Glenn Molenaar

62e minuut Sven van Zoelen voor Yannick Gregorius

79E minuut Niels Weenink voor Randy Meeuwsen

79E minuut Virat Mahadewsingh voor Domenique Pellegrom.

De komende week is er geen wedstrijd voor Delta, op 20 november opnieuw thuis maar dan is BFC, de huidige nummer 2, de tegenstander. Aanvang: 15.00 uur.