SV Geinoord 1 – FC Delta Sports ’95 1

Delta Sports heeft een grote nederlaag geleden uit bij Geinoord. 1-5

De jonge ploeg, nog steeds gedupeerd door het ontbreken van maar liefst 7 spelers, kon geen potten breken tegen Geinoord.

In het begin van de wedstrijd was de ploeg nog redelijk gelijkwaardig maar door een grote fout in de verdediging van Delta Sports kwam Geinoord in de 10e minuut op een 1-0 voorsprong. In de 35e minuut gaf Delta Sports het wederom heel makkelijk weg 2-0.

In de 37e minuut viel de aansluitingstreffer door een doelpunt van Reiner Tijsterman. Delta Sports zat weer in de wedstrijd. Ruststand 2-1.

In de rust wisselde coach Herman Wallenburg, Reiner Tijsterman en Virat Mahadewsich. Voor deze 2 spelers kwamen Glenn Molenaar en Melvin Wesselo in het veld.

Delta Sports probeerde te voetballen maar kwam tekort, de twee spitsen van Geinoord zorgde constant voor gevaar en in de 56e minuut viel de 3-1 door Timo Meerding, hij maakte zijn 3e.

Delta Sports probeerde nog wat extra druk te zetten maar dat resulteerde niet in nogmaals de aansluitingstreffer. Geinoord liep zelfs verder uit door Daniel Kops en opnieuw Timo Meerding die zijn 4e van die dag kon gaan vieren. 1-5

Delta Sports moest nog wisselen en Rens van Vark en Do Pellegrom verlieten het veld. Voor deze 2 spelers kwamen Randy Meeuwsen en Niels Wening. Al met al een zeer teleurstellend resultaat voor Delta Sports. De jonge ploeg heeft het erg moeilijk door de grote groep afwezigen. Maar de ploeg zal geduld moeten hebben en erin blijven geloven. De afwezige en veelal ervaren spelers komen uiteindelijk weer terug om het team te versterken.

Opstelling Delta: Mitchell, Virat, Janiro, Rens, Sven, Berend Bram, Gijs, Yannick, Reiner, Dominique, Edward.

Volgende week komt koploper v.v. Maarsen op bezoek, de wedstrijd op de kruisboog start om 15.00 uur.