Verslag wedstrijd FC Delta Sports 1 – Victoria 1

FC Delta Sports ’95 – Victoria 1-0

Delta Sports ‘95 heeft zich goed hersteld van de 1-0 nederlaag bij Loosdrecht en heeft een goed resultaat gehaald tegen Victoria.

Helaas was de wedstrijd van een slecht niveau, beide ploegen speelde niet goed.

Delta startte wederom zonder de 6 afwezigen, de hoop is dat deze spelers langzaam weer bij de groep komen. De wedstrijd verliep stroef aan beide kanten al was Victoria dicht bij de 0-1. Daar stelde Delta weinig tegenover het was hard werken maar er vielen geen doelpunten in de 1e helft. Ruststand 0-0.

De 2e helft een beter Delta dat veel strijd leverde, en dat resulteerde in de 1-0. Op aangeven van Gijs Heinen, die net in de ploeg was gekomen, maakte Glenn Molenaar de 1-0 voor Delta in de 52e minuut. Delta kwam daarna onder druk te staan, maar Mitchell van Oort de keeper van Delta hield keurig de nul. Victoria probeerde van alles maar wist niet te scoren, daarentegen miste Delta 3 x alleen voor de keeper, Virat Mahadewsingh raakte de lat en was er nog het dichtste bij om de 2-0 te maken. Maar het bleef 1-0 voor de thuisploeg, een fijn resultaat.

De wedstrijd stond onder leiding van de heer Gert van den Broek, die geen moeilijke middag had en de wedstrijd zonder problemen na 90 minuten kon affluiten.

Man off the match: Ivan Hoogervorst.

Basisopstelling Delta: Mitchell, Niels, Wesly, Reiner, Glenn, Berend Bram, Joey, Rens, Sven, Ivan, Yannick.

Wissels Delta:

46e minuut  Gijs Heinen voor Sven van Zoelen.

61e minuut Pascal Charite voor Glenn Molenaar.

77e minuut Virat Mahadewsingh voor Yannick Gregorius

80e minuut Stijn van Arkel voor Pascal Charite.

Volgende week gaat Delta op bezoek bij CSW in Wilnis, de wedstrijd start om 14:30 uur.  Adres: Pieter Joostenlaan 7 3648 XR Wilnis.