• Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor
 • Webshop
 • Week van de Scheidsrechter (6 tot en met 13 oktober)

   

   

  In de week van zaterdag 6 tot en met 13 oktober is het de landelijke "week van de scheidsrechter"

   Elke zaterdag zijn er in Nederland op de sportvelden en in sporthallen duizenden scheidsrechters aktief in allerlei sporten. Dit zijn vrijwel allemaal vrijwilligers die deze taak vervullen als hobby of als onderdeel van invulling van hun vrijwilligers taak voor hun vereniging.  

  Als vereniging staan wij achter onze scheidsrechters en verdienen zij respect en waardering voor het fluiten van jouw wedstrijd of de wedstrijd van je kinderen. Natuurlijk maken ook onze scheidsrechters soms fouten of schatten een situatie anders in, dat gebeurt ook in het betaald voetbal. Maar accepteer dit of nog liever kom je aanmelden om een wedstrijd te fluiten als vrijwilliger en laat zien dat jij de "beste" scheidsrechter bent!

  Juist in deze week van de scheidsrechter vragen wij jullie als speler of als toeschouwer om je waardering uit te spreken voor onze KNVB- en vereniginings- scheidsrechters door hen in ieder geval te bedanken voor het fluiten en durf ook eens een compliment te geven in plaats van commentaar.

  Namens de scheidsrechters alvast dank.